Vacatures

Mechanical Supervisor - EM Supervisor


Fulltime 

Als Supervisor heb jij het overzicht, kun jij een team van monteurs aansturen. Daarnaast vind jij het geen probleem dat dit collega's zijn die je nog niet lang kent, omdat je bij ons voor verschillende klanten en teams werkt. Bij deze klanten doen we voornamelijk werkzaamheden met betrekking tot rotating equipment, gasturbines, compressoren, pompen en elektromotoren. Door jouw werkervaring binnen deze gebieden zie jij direct hoe jij het beste er uit kan halen. 

Met deze kennis stuur jij op een goede wijze het team aan en weet jij precies hoe je met je collega's moet om gaan. Je bent je er ook zeker van bewust dat je alleen zo het meest effectief kunt werken. De klant kan op jou vertrouwen.

De ervaring die je meeneemt, zijn een aantal jaren verricht in de industriële sector. Je kent de wereld en beweegt daarom ook makkelijk binnen deze branche. De uitdaging in dit vak vind je het mooiste en daar haal jij je energie uit. 
Jouw werkervaring zet je ook in om samen met ons te verbeteren. Je ziet de kansen en mogelijkheden voor VDK Services en bent commercieel ingesteld. 

Wie zijn wij?

Je komt te werken bij VDK Services BV. Sinds januari 2020 gestart als BV. Als eigenaren vinden we het belangrijk in deze organisatie naast de medewerkers te werken en de lijnen kort te houden.

Wij vervullen verschillende opdrachten binnen de industriële branche, voornamelijk op het gebied van de turbines, pompen en elektra. Onze kracht is onze flexibiliteit en dit verwachten we ook van onze collega’s.

Daarnaast vinden we het belangrijk een eenheid te vormen en hebben we daarom een hele laagdrempelige cultuur. Uiteindelijk moeten we het allemaal samen doen. We gaan dan ook niet voor de korte termijn, maar willen altijd kijken naar de lange termijn.

Op dit moment zijn we met 3 personen, maar hebben een groot team van ZZP-ers om ons heen die met ons samenwerken. Daarnaast willen we groeien met ons bedrijf en zoeken we collega’s die deze uitdaging samen met ons willen aangaan!

Wie ben jij?

·       Jij beschikt over minimaal MBO2/3 niveau

·       Jij hebt een mechanische en/of een elektra opleiding gevolgd

·       Je bent zelfstandig

·       Je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring

·       Vindt het geen probleem alleen naar de klant te gaan en in het buitenland te werken

 Als er een goede match is dan bieden wij jou:

·       Marktconform salaris, afhankelijk van jouw ervaring

·       Gezellig jong team, waar we de verbondenheid belangrijk vinden

·       Mogelijkheid tot doorgroeien

·       Flexibiliteit in jouw werktijden en uren

·       Opbouwen van een duurzame werkrelatie

Heb jij interesse of wil je meer weten, dan ben je altijd welkom om verder kennis te maken. Bel of app je ons dan even? 06 - 51 04 83 28.

Wil je liever mailen dan mag dat uiteraard ook, dionne@vdkservices.com 

 

werkenbij2.jpg

Terug