Vacatures

Financieel Administratief Medewerker


Parttime, 4 - 8 uur per week

Jij verzorgt de volledige financiële ondersteuning voor VDK Services, bent ambitieus en proactief. Naast jouw werkzaamheden vind jij het vanzelfsprekend dat je mee denk en mee kijkt om altijd te kunnen blijven verbeteren. Jij adviseert ons daarom niet alleen op jouw werkgebied, maar kijkt ook bedrijfs-breed mee. Alleen samen komen we verder! 

Als administratief medewerker bij VDK Services BV ondersteun jij de directie binnen de gehele administratie op financieel gebied. Jij beheert de uitgaande en inkomende facturen, doet de boekhouding en verzorgt BTW aangiftes en communicatie met externe partijen waar nodig om de administratie op een juiste manier te kunnen doen.  Je bent daarnaast pro actief ingesteld en ziet mogelijkheden om te verbeteren en processen efficiënter in te richten. Wij staan open voor jouw adviezen! 

Je doet dit voornamelijk vanaf ons kantoor in Vriezenveen, waar we beschikken over een kantoor met een werkplaats. Daar zit je samen met de 1 van de eigenaren. Maar het is ook mogelijk om vanuit huis te werken. De monteurs zijn met name op locatie, maar we vinden het ook belangrijk om team te verbinden en dus hebben we regelmatig contact.

We beschikken over ons eigen urenregistratiesysteem. Hieruit haal jij je gegevens om de juiste facturen naar de klant te kunnen versturen.

Wie zijn wij?

Je komt te werken bij VDK Services BV. Sinds januari 2020 gestart als BV. Als eigenaren vinden we het belangrijk in deze organisatie naast de medewerkers te werken en de lijnen kort te houden.

Wij vervullen verschillende opdrachten binnen de industriële branche, voornamelijk op het gebied van de turbines, pompen en elektra. Onze kracht is onze flexibiliteit en dit verwachten we ook van onze collega’s.

Daarnaast vinden we het belangrijk een eenheid te vormen en hebben we daarom een hele laagdrempelige cultuur. Uiteindelijk moeten we het allemaal samen doen. We gaan dan ook niet voor de korte termijn, maar willen altijd kijken naar de lange termijn.

Op dit moment zijn we met 3 personen, maar hebben een groot team van ZZP-ers om ons heen die met ons samenwerken. Daarnaast willen we groeien met ons bedrijf en zoeken we collega’s die deze uitdaging samen met ons willen aangaan!

Wie ben jij?

·       Jij beschikt over minimaal MBO2/3 niveau

·       Zelfstandigheid en pro-activiteit

·       Ziet het als een uitdaging om samen met ons mee te groeien

·       Vind het geen probleem alleen naar de klant te gaan

 

Als er een goede match is dan bieden wij jou:

·       Marktconform salaris, afhankelijk van jouw ervaring

·       Gezellig jong team, waar we de verbondenheid belangrijk vinden

·       Flexibiliteit in jouw werktijden en uren

·       Opbouwen van een duurzame werkrelatie

Heb jij interesse of wil je meer weten, dan ben je altijd welkom om verder kennis te maken. Bel of app je ons dan even? 06 - 51 04 83 28.

Wil je liever mailen dan mag dat uiteraard ook, dionne@vdkservices.com 

werkenbij3.jpg

Terug