Vacatures

Allround Engineer - Mechanical Engineer


Fulltime

Als Allround Engineer of Mechanical Engineer ben jij breed inzetbaar bij onze klanten waar wij werkzaamheden verrichten met betrekking tot rotating equipment, gasturbines, compressoren, pompen en elektromotoren. Als er nog andere werkzaamheden zijn dan gaan we dit ook niet uit de weg. Als de klant tevreden is, zijn wij dat ook. Je bent dus niet alleen breed inzetbaar, maar ook creatief in de oplossingen die je aandraagt, je ziet de mogelijkheden. 

Onze klanten zitten in Nederland, maar ook daarbuiten zijn wij werkzaam. Met name in Duitsland, maar ook zeker België en Frankrijk. Je bent dus soms een aantal dagen op locatie. Dit vind je geen probleem en om deze reden vinden wij het ook geen probleem dat je niet in de buurt woont.

We zijn niet altijd met z'n tweeën of meer op locatie vanuit VDK, je bent dus ook wel eens alleen op pad. We verwachten daarom dat je zelfstandig kunt werken en we op jou kunnen vertrouwen en blijven bouwen. Alles bestaat uit geven en nemen en daarom vinden wij het belangrijk goed voor ons personeel te zorgen. Dit ga jij merken in de communicatie. We werken met korte lijntjes en vinden het als directie belangrijk een lage drempel te hebben. Jij bent de hele week onderweg, dan vinden wij het vanzelfsprekend dat je ons ook in de avonden moet kunnen bereiken indien nodig. 

We zoeken collega's waar we mee kunnen bouwen en die ook samen met ons het bedrijf willen laten groeien. Jij komt daarom met advies en ziet mogelijkheden. Laat jij zien dat je het kunt en betrouwbaar bent dan geven wij je graag alle ruimte. Wil je daarnaast graag doorgroeien dan denken we ook graag met je mee in de mogelijkheden. 

Wie zijn wij?

Je komt te werken bij VDK Services BV. Sinds januari 2020 gestart als BV. Als eigenaren vinden we het belangrijk in deze organisatie naast de medewerkers te werken en de lijnen kort te houden.

Wij vervullen verschillende opdrachten binnen de industriële branche, voornamelijk op het gebied van de turbines, pompen en elektra. Onze kracht is onze flexibiliteit en dit verwachten we ook van onze collega’s.

Daarnaast vinden we het belangrijk een eenheid te vormen en hebben we daarom een hele laagdrempelige cultuur. Uiteindelijk moeten we het allemaal samen doen. We gaan dan ook niet voor de korte termijn, maar willen altijd kijken naar de lange termijn.

Op dit moment zijn we met 3 personen, maar hebben een groot team van ZZP-ers om ons heen die met ons samenwerken. Daarnaast willen we groeien met ons bedrijf en zoeken we collega’s die deze uitdaging samen met ons willen aangaan!

 

Wie ben jij?

·       Jij beschikt over minimaal MBO2/3 niveau

·       Jij hebt een mechanische en/of een elektra opleiding gevolgt

·       Je bent zelfstandig

·       Ziet het als een uitdaging om samen met ons mee te groeien

·       Vindt het geen probleem alleen naar de klant te gaan en in het buitenland te werken

 

Als er een goede match is dan bieden wij jou:

·       Marktconform salaris, afhankelijk van jouw ervaring

·       Gezellig jong team, waar we de verbondenheid belangrijk vinden

·       Mogelijkheid tot doorgroeien

·       Flexibiliteit in jouw werktijden en uren

·       Opbouwen van een duurzame werkrelatie

 

Heb jij interesse of wil je meer weten, dan ben je altijd welkom om verder kennis te maken. Bel of app je ons dan even? 06 - 51 04 83 28.

Wil je liever mailen dan mag dat uiteraard ook, dionne@vdkservices.com 

 

werkenbij1.jpg

Terug